Nagy-nagy köszönet!!!

Már régen meg kellett volna tennünk, de valamiért mindig elmaradt. Soha nem köszöntük meg még itt a színigazdaság honlapján a szinhaz.hu munkatársainak azt a segítséget, azt a bátorítást, azt az elengedhetetlen technikai hozzájárulást, ami nélkül ma nem működhetne a színigazdaság.

Íme hát a rövid történet. 2006 tavaszán felhívtam Herner Danit (ki ne ismerné ezt a nevet), hogy miután a könyvek elfogytak, szívesen adnám a Páholypótszék mindkét kötetét a szinhaz.hu-nak, olvassák azok is, akiknek papíralapú kiadás nem jutott. Dani azonnal igent mondott ajánlatomra, egy-két hét múlva már olvashatta is színházgazdasági előadásaimat a közönség. Egy-két hónap múlva a normatív finanszírozásról írtam egy tanulmányt, Dani azt is feltette. Aztán, amikor sor került szokásos évi közös ebédünkre, Dani ajánlotta, legyen a szinhaz.hu-nak egy saját színigazdasági rovata. Erre én mondtam azonnal igent. Később Dani javaslatára önállósítottuk a szinigazdasag.hu-t, amely természetesen ma is elérhető egyetlen kattintással az anyaoldalról.

Mint láthatják, láthatjátok Herner Dani nélkül ma nem lenne szinigazdasag.hu. Ahogyan nem lenne, vagy nem lenne ilyen jó, Nehéz Andrea, Erdély Simon, Fodor András nélkül, akiktől szinte bármikor, bármit kérdezhetek, és akik, nem gondolnak nagyon butának, ha valami egyszerűt kérdezek tőlük. Az ő segítségük elengedhetetlen honlapunk folyamatos működéséhez és állandó fejlődéséhez.

Köszönet mindezekért Daninak, Andreának, Simonnak, Andrásnak és a szinhaz.hu mindazon munkatársainak, akik ismeretlenül is segítették, támogatták honlapunk létrejöttét, működését és sikerét.

Köszönjük, köszönjük!!!

Kézcsókkal, öleléssel, barátsággal:

dr. Venczel Sándor főszerkesztő

AJÁNLJUK