Igaz – színigaz – színigazdaság

Legújabb szlogenünk pontosan kifejezi törekvéseinket: igazat, csakis igazat írjunk a színház és a pénz viszonyáról. Nem könnyű, de teljesíthető célkitűzés.

A szinigazdasag.hu folytatja meglepetés-szerű sikerét. Túl vagyunk a 350 ezer kattintáson, amely honlap-szinten több mint 25 ezer egyéni látogatást jelent. Egy látogatás átlagosan 7 perc 10 másodpercig tartott, ami figyelembe véve rohanó világunkat kitűnő eredménynek tartok.

A világ 49 országából látogattak a szinigazdasag.hu-ra!

Nagyon boldog vagyok, hogy kitűnő szakemberektől sikerült cikket kapnunk. Szerzőink közé tartozik Domokos József, Gáspár Máté, Juhász Sándor, Koncz Gábor, Marschall Miklós, Mádi Zoltán, Megyeri László, Pányoki László, Szabó István és Venczel Sándor. A legnagyobb sikere Szabó István színházi struktúráról szóló tanulmányának van, őt közvetlenül követi a rovatvezető írása a normatív finanszírozásról. 7000 feletti látogatással büszkélkedhet még a Tények 2005., a Színház és régiók című tanulmányok, valamint a Kalkulátor.

Rendkívül sikeres a Gazdasági Igazgató bemutatkozik rovatunk is: hat fővárosi és öt vidéki gazdig. mutatkozott be eddig.

Pénzügyek a múltból című rovatunkban a színház és pénz múltbéli kapcsolataira derítünk fényt. Közöltük Ady Endre, Hevesi Sándor, Kosztolányi Dezső, Lengyel Menyhért írásait.

Színházi számítások, tesztek és a kalkulátor egyre nagyobb siker.

Pályázatok című rovatunkban minden fontos pályázatról tájékoztatjuk olvasóinkat.

Beindult színházi tárgyú diplomamunkákat bemutató sorozatunk is.

Több mint 40000 látogatást regisztráltunk az idén 15 illetve 10 éve megjelent, ma már klasszikusnak számító színházgazdasági tankönyv, a Páholypótszék I-II. előadásaira. Jól jelzi a színigazdaság fő tendenciáját, hogy a legtöbben a marketingről szóló előadásokra kattintottak rá.

TERVEINK

1. Direktor pénze című új rovatunkban színházigazgatókat faggatunk pénzzel kapcsolatos véleményéről, viszonyáról, emlékeiről, terveiről. Az elsők között Babarczy Lászlót, Léner Péter, Zsámbéki Gábort keressük fel.

2. Egyre több színházban dolgozik ügyvezető igazgató. Bemutatásukkal szeretnénk elősegíteni ismertségüket.

3. Programozott tananyag keretében több szerző közreműködésével szeretnénk feldolgozni a teljes színigazdaságot.

4. Szeretnénk hirdetők és szponzorok útján pénzt szerezni a szinigazdasag.hu további fejlődéséhez:)

SZERESSÉTEK A SZÍNHÁZAT!

Dr. Venczel Sándor – színházi közgazda

alapító főszerkesztő venczel@szinhaz.hu 06-20-953-9352

AJÁNLJUK