Művészeti előadás költségvetése

A színigazdaság.hu újabb nagy sikert könyvelhet el azzal, hogy megszerezte Köves Tamástól főiskolai oktatási tananyagának egyik jelentős fejezetét. A tanulmány egy képzeletbeli koncert nagyon is konkrét költségvetésén keresztül vezet el bennünket a rendezvényszervezés egyre nagyobb súlyú és értékű világába. Jó olvasást, jó számolást kívánunk kalandvágyó olvasóinknak.

Köves Tamás a rendezvényszervezés nagy öregje a Budapest Kongresszusi Központ igazgatójaként szerezte meg a szakma meghatározó tapasztalatait. 1991-ben alapította meg a Meeting Budapest Kft-ét, amelynek jelenleg is igazgatója és tulajdonosa. 1991-ben tagja volt a Pesti Broadway Társaságnak, amely pályázata ma is revelatív értékű (lásd honapunkon). Több száz kongresszus, művészeti rendezvény, bál, megnyitó, kiállítás, céges rendezvény fűzödik nevéhez.

Sok-sok emlékezetes innovatív rendezvénye közül a szerkesztőség számára kiemelkedik az  1986-87 években tartott Mulató Istenek sorozat a BKK-ban és a 10 éven át megrendezett „A kultúra pénze, a pénz kultúrája” konferencia-sorozat.

….

A tanulmány letölthető innen:

AJÁNLJUK