A Nagymező utcai iroda, az Operettszínház gazdasági igazgatói irodája a nyolcvanas években 7 éven keresztül szolgálta a magyar színigazdaság ügyét. Fotóalbumunk mai képe a gazdasági igazgatót ábrázolja az iroda legfontosabb kelléke, az íróasztal mögött.

Folytatódik nagysikerű színházi egypercesek sorozatunk! A gazdasági igazgató Bajorországba vágyik - siker! A Fantomot megfúrják - kudarc! Egy rendezőt megment, könnyeket csal Zsüti szemébe - ki tudja? Elfogadja Petrovics felkérését - siker! Ha át akarod élni egy gazdasági igazgató helyzetét a 80-as években - olvasd!

Folytatódnak a nagysikerű Operett Egypercesek. A nyolcvanas évek közepén járunk: megtudhatjuk, mit keresett a gazdasági igazgató Vilniusban, mi köze van az államtitkárnak a ruletthez, hogyan sikerült a kísérleti gazdálkodás, és mi volt szerepe az első magyarországi pornófilm bemutatójában.

"Imádnak! Egyszerűen imádnak engem ezek a csajok! Elég, ha csak meglátnak, és örömükben visonganak, tapsikolnak. Aztán én széttárom a karjaimat és csak annyit mondok..." 2014. őszén kirobbanó sikerrel mutattuk be Printz Nóra Egy falat című novelláját. Most tavasszal egy újabb nagyszerű művel, Biankával lepjük meg olvasóinkat. Nem akármilyen olvasmány... Ettől sem lesz nyugodt álmod...

"Aztán kicsit még melegítettük a kezecskéket, ősz szakáll mögötti arcot, majd félve megkértem, támaszkodjon nyugodtan rám, de nem volt szükség ilyesmire. Rátettem a párnát a padon lévő kartondobozra, s még ittunk egy utolsót, aztán köré csavartam a hálózsákot.Kiss Pista, vagyis ahogy ő szereti kispista újra egy csodálatos mesével ajándékozza meg a színigazdaság olvasóit. És, ha elolvastad, tudni fogod, mit kell tenned.